Dekorering av lys

Jeg holder på med litt småaktiviteter for tiden. Jeg synes det er veldig koselig å ha småprosjekter som er overkommelige på en kveld. Så jeg har dekorert to kjøpte stearinlys.

De jo egentlig ganske kjedelige i utgangspunktet – ikke for det – jeg synes hvite lys er veldig lekkert og hjemme hos oss er det vel egentlig bare hvite lys i skapet. Men av og til er det greit å bryte litt – og i bloggverden er det nå veldig mange som dekorerer stearinlys. Den første jeg så gjorde det, var Hjerterommet, og det er leenge siden. Allerede i august 2009 hadde denne kreative damen ett innlegg om lys hun hadde dekorert, og i år forklarte hun med flotte bilder hvordan hun gjør det.

Jeg har fulgt fremgangsmåten på mine to lys, og kan legge til en liten tilleggsopplysning – ha strykejernet på lav varme! For dette er en rask teknikk som går utmerket, og det går litt for raskt. Så første lyset ble ett prøvelys, mens det andre gikk lett som bare det!

Dette er ganske store lys, men jeg må nok ut og kjøpe noen billige smålys slik at jeg kan få på småbilder, og gjerne også tekst. Igjen tenker jeg at dette er en fin aktivitet i romjulen – nå går jo tiden alt for rakst!

Share