I tenkeboksen

Lånt rokk er selvsagt fantastisk. Men den har en del begrensinger. Det som er dummest er nok at det bare er en spole og at den bare har en utveksling. I tillegg går det ikke så mye på spolen. Så samtidig med all spinningen siste måneden har jeg saumfart nettet etter forskjellige rokker etter følgende kriterier:

1. Må har utveksling helt opp til ca 20:1

2. Må kunne ha jumbospole

3. Må kunne taes med i bilen til hytten (men bilen er stor så det er ikke så stor begrensing)

4. Må være en “castle” rokk, altså bygget i høyden.

Det siste punktet er egentlig bare ett estetisk synspunkt, pluss at rokken tar litt mindre plass. Den kommer jo til å ha fast plass i stuen, og da er det greit at den ikke tar så stor plass heller. Men, jeg må være ærlig – jeg synes disse rokkene er veldig pene.

Så med bakgrunn i dette har jeg funnet to rokker som tilfredsstiller nesten alle krav: Loue Julia og Majacraft Rose. Med bakgrunn i dette sendte jeg en mail til Spinnvilt og har hatt en lang prat med innehaveren der. Egentlig var det en forespørsel for å få litt innspill til hva jeg skal velge av rokk om en GOD stund, men du verden så fristet jeg ble. Og så er det jo det, at mannen synes jeg skal kjøpe en skikkelig rokk med litt “futt” i, så gjett hva – Rosen er bestilt!

Jeg fikk også bursdagsgave fra mannen fra Spinnvilt, og fordi de hadde glemt å legge i en snelle med effektgarn, så fikk jeg en fiberprøve på Ramie! Kjennes veldig deilig ut, men skal spare det til jeg får den nye rokken.

Share