BH nummer 9 – nytt mønster til samsøm

Det er en liten stund siden forrige blogginnlegg – men langt i fra forrige aktivitet. Derfor tenker jeg å skrive litt om hva som har skjedd fra april frem til nå i slutten av juni. Det vil si – det kommer ett blogginnlegg for hvert prosjekt, sånn at det blir litt oversiktlig.

Denne BHen sydde jeg til mitt første online, gratis BH-kurs. BHen ble sydd allerede i mars, for kurset begynte halvannen uke etter påske. Vi måtte faktisk utsette oppstarten, for til slutt var det 120 som var med. I dag er det fremdeles mange som hiver seg på dette kurset, og det er skikkelig hyggelig!

Jeg har vært veldig heldig og kommet i kontakt med en butikk som heter Unik, som deg. Det er den eneste butikken i Norge som selger utstyr til å sy sitt eget undertøy. Jeg spurte de om de ville være med og sette opp en pakke med mønster og utstyr, og jeg kunne bestemme innholdet. Og vet dere – de svarte ja på stående fot! Ikke visste vi da at vi kom til å tømme leverandører på global basis for utstyr og mønster! Så det var gøy. Samtidig visste jeg at alle som ble med fikk det de trengte for å sy seg en test-BH og deretter en skikkelig BH.

Alt av dette finnes nå på nettsiden min (ikke bloggen), rett og slett på www.ninassyrom.no. Der finner du fliken for SY bh – og der er alt!

Mønsteret heter Ruby Bra fra Pin-Up Girls.

Share