EN HELT ENKEL UNDIKK – nytt mønster

Hva i all verden er en undikk, tenker du? Jo det er en truse – på Bergensk 🙂

Og mønsteret på EN HELT ENKEL UNDIKK finner du her.

Dette mønsteret er jeg skikkelig stolt av! Jeg har igjen fått min fantastiske gjeng med testere til å testsy og prøve disse undikkene, og responsen var fantastisk.

“Jeg kommer aldri til å bruke andre truser” var det flere som svarte meg! Så dette mønsteret er jeg ganske så sikker på at du kommer til å like, like mye som meg.

EN HELT ENKEL UNDIKK er et mønster på skikkelig gode truser, hvor du justerer høyden i livet selv. Mønsteret kommer med markering for midje-høyde og «hipster», men du velger enkelt om du vil ha en annen høyde enn dette. Trusene er prøvesydd med veldig gode tilbakemeldinger, så har du ikke sydd truser – eller undikker før, så er dette absolutt et sted å starte!

Størrelsene er fra 32 til 60, se tabell under.

Jeg synes som et minimum at stofforbruk må oppgis når en lager mønstre! Dermed vet du hvor mye stoff og utstyr dy trenger – eller kanskje du kan sjekke om du allerede har!

Jeg har laget noen videoer til disse undikkene også. For deg som kjøper mønsteret så er det egentlig ganske godt forklart i mønsteret, men det kan jo være kjekt å ta en titt uansett 🙂

Share