Online sykurs – sy landskapsbilder!

Jeg har deltatt på noe veldig, veldig gøy! Nemlig et online kurs i å sy landskapsbilder med Wendy Dolan. Dette ble arrangert av en quiltefestival, The festival of quilts, som i år for første gang gikk digitalt pga restriksjoner.

Jeg har sett arbeidene hennes i levende live på Knitting and Stitching festival i London i 2017, og jeg var derfor ikke i tvil da jeg fikk mail om at det var mulig å delta på kurs online, og det for bare £15.

Jeg begynner med å vise resultatet mitt – som jeg er veldig fornøyd med (som en start!).

Som forberedelse til kurset kunne vi male et bomullstoff 1/3 himmelfarge og 1/3 grønnfarger.

I tillegg fikk vi beskjed om hvordan vi skulle stille inn symaskinen, hvilke trådfarger vi skulle ha tilgjengelig og at vi også trengte et hvitt stoff til å prøve på.

Jeg rigget meg til med PC, og alt fungerte helt supert! Først sydde vi en test – klikk gjerne på bildene for å se de større.

Deretter gikk vi over på stoffet som var malt. Det var rett og slett skikkelig gøy!

Jeg tror kanskje ikke dette er noe jeg kommer til å gjøre veldig mye, men du verden så gøy det er å lære og bruke symaskinen på andre måter! Jeg har noen ideer på hva jeg kunne tenke meg å lage av bilder, men jeg må også si at jeg har en laaaaang liste over ting jeg SKULLE ha sydd ferdig også, så jeg får se hva jeg gjør 🙂

Share