Nye puter – helt putedilla

I vinter/vår har jeg hatt litt putedilla. Vi trengte skikkelig en fornyelse i sofaen, egentlig både hjemme og på hytten, så broderimaskinen har skikkelig fått kjørt seg. Det er ganske gøy, stoffene jeg har brukt er egentlig veldig billige. De sorte er bomullslerret fra IKEA til 15 kroner meteren, nå tror jeg de har steget til 20. Så egentlig koster glidelåsen mest 🙂 Men med en broderimaskin blir det bare veldig stilig og helprofft.

Disse påfuglene er det mannen som har stingsatt. Jeg har egentlig brukt de på bæreseler jeg har sydd, men de gjorde seg egentlig også godt på puter.

Innerputene er kjøpt på Jysk, 49 kroner, mener jeg de kostet.

Innerputene måler 50 x 50 cm, da syr jeg putetrekket slik at trekket måler helt ferdig sydd 5 cm minder, altså 45 x 45. Da blir det litt spenst i puten når den er ferdig.

Mannen er med i en Tempoklubb (for veteranmopeder) og dette er logoen til den klubben (Felle og Omegn Tempoklubb). Puten fikk han til bursdagen, og han ble skikkelig overrasket, men heldigvis også glad.

Disse to broderiene er det faktisk en 4 år siden jeg sydde. De har lagt i hyllen og jeg har ikke helt visst hva jeg skulle sy av de. Men det var jo klart, puter skulle de bli. Selve broderiene (filene) har jeg kjøpt på nettet via Facebook av en dame som har gruppen Cherrie Design.

Akkurat det å sy puter var egentlig skikkelig gøy, for du verden så raskt det går, og forbedringen i forhold til våre slitte, gamle puter, ble kjempestor. Så bitt av basillen, tror jeg det fort blir flere puter her og mye mer brodering!

Share