Brodere bilder på maskin

Jeg har en broderimaskin (Janome 350e) som jeg har hatt og brukt i flere år. Den syr veldig fint og jeg har testet litt ting som jeg ikke har gjort før. Jeg har et stingsettingsprogram som heter Embird, og det er egentlig mannen som har jobbet mest med dette. Nå har jeg prøvd å sette meg litt skikkelig inn i dette, for å kunne stingsette øker bruksmulighetene til broderimaskinen betraktelig.

Så – etter timesvis med prøving, lesing, studering og testing, har jeg laget dette broderiet av Olav, og det er helt utrolig hvor bra det ble! Allerede fra første farge kunne vi se hvem det var, bare se på bildene under:

Til slutt sydde jeg dette på en pute til svigermor, og det er ingen hemmelighet at dette ble en formidabel suksess!

Resten av puten er sydd i lin, og jeg har sydd glidelåslukning bak. Når jeg syr puter, så lager jeg disse 45 x 45 cm (altså der hvor sømmen er) og så bruker jeg en 50 x 50 pute inni. Har jeg større putetrekk blir puten for “slafsete”.

Share