Oydis – ny strikket genser i deilig ull!

20160804_174910 (2)

Da jeg så genseren Oydis presentert på bloggen til Linda Marveng så var jeg ikke i tvil – dette var en genser for meg! Genseren skulle egentlig strikkes med to forskjellige garn som strikkes sammen, men jeg hadde en del grått pelsullgarn fra Hillesvåg i garnhyllen, og fikk samme strikkefasthet med dette. Og jeg er så glad i garn fra Hillesvåg, så kan jeg bruke det, så gjør jeg gjerne det. Linda kan du følge på bloggen hennes, hennes Facebookprofil (Linda Marveng) eller – hun er nå på Instagram! @lindamarveng – og jeg anbefaler å følge!

20160804_174813

Strikkingen av denne genseren har gått superraskt – vi har nemlig hatt ferie i Danmark hvor det ble ganske mye kjøring, og når jeg er passasjer så får jeg strikket mye. I tillegg ville jeg veldig gjerne bli ferdig der for å få tatt bilder på en av de mange, vakre strendene.

Bakstykket strikket jeg hjemme, og samtidig med at vi så en spennende serie på Netflix. Det var dumt, for jeg klarte å strikke noen av flettene feil. Men – jeg har faktisk rukket opp og strikket dette på nytt. Det er noe med å ha det skikkelig når jeg først har satt i gang.

20160804_174909

Jeg strikket en størrelse større enn jeg pleier, det var sånn sett ikke nødvendig, men gjør at jeg kan bruke denne genseren med varme klær også under.

Genseren er testet en vindfull dag i Danmark og er nydelig varm og deilig!

Buksen er nysydd i deilig lin, og jeg sydde den med denne genseren i bakhodet. Fargen er litt sånn ubestemmelig støvet lilla, men jeg skal vise bukse og litt annet sydd i eget innlegg.

20160804_174800

Share