Ninas syrom: Bivokspapir, miljøpapir, gjenbruksinnpakning

I ca et år nå har jeg brukt et egenlaget bivokspapir. Eller miljøpapir, eller gjenbrukspapir. Nå var det på tide å lage et nytt, og jeg tenkte at kanskje det ville være interesse blant flere for å se dette.

I dette prosjektet trenger du ikke sy – så dette passer for alle! Ikke minst – dette er veldig miljøvennelig og kanskje du kan erstatte en del av plastpose-bruken din med dette voksete bomullstoffet. Rett og slett skikkelig miljøvennelig gjenbruks”papir” som kan erstatte en del av plasten vi omgir oss med. Selv bruker jeg mine bivokspapir mest til å ha gulrøtter med på jobben, for der brukte jeg alltid brødposer tidligere. Jeg har nok spart noen ruller med poser siste året!

2016-02-28 17.31.41

 

Lær å sy!  Gratis nettkurs!
Har du lyst til å lære å sy, både på vanlig symaskin, overlock, coverlock eller broderimaskin? Da bør du følge med serien min Ninas syrom. Her vil du få egne episoder med teknikker – slik at du slipper å se deg gjennom lange prosjekter for å lære en liten ting, og du vil få prosjekter – som da blir kortere, fordi selve teknikkene presenteres i egne videoer. Så følg med!

Share