Ninas syrom: Snørepose med åpning i sidesømmen

Snørepose 3

Dette med snøreposer er veldig gøy. Det er nemlig alltid noen som har bruk for en pose, og det finnes alltid stoffrester (som regel) som kan brukes til dette. Du trenger ikke ha begge sidene i samme stoffet, se hva du finner! Denne posen har jeg fôret, men jeg skal vise deg mange snørepose-teknikker, som krever forskjellig mengde stoff.

Du har allerede lært teknikken å sy sammen stoff til en pose, og å lage firkantet bunn, så det er helt opp til deg hvordan du vil utforme denne posen. Vil du lage den helt lik min så finner du målene under.

Klippemål ytterstoff: 2 stykker på 35 x 25 cm

Sømvalg:
Rettsøm til sammensying
Løpegang: Merk i siden, fra toppen og ned 5 cm og 7 cm
Stinglengde: 
2,5 (rettsøm)
Stingbredde: 0

Sømvalg: Sikksakk til å kaste over (om du vil)
Stinglengde: 2,5 (rettsøm)
Stingbredde: 3

***

Lær å sy! Gratis nettkurs!
Har du lyst til å lære å sy, både på vanlig symaskin, overlock, coverlock eller broderimaskin? Da bør du følge med serien min Ninas syrom. Her vil du få egne episoder med teknikker – slik at du slipper å se deg gjennom lange prosjekter for å lære en liten ting, og du vil få prosjekter – som da blir kortere, fordi selve teknikkene presenteres i egne videoer. Så følg med!

Share