Brilleetui og matchende pengepung til sommeren

brille01

Å sy brilleetuier og pengepunger med klemmelåser er veldig gøy!

Sammen med venninne Elisabet har jeg nettsiden www.amicapatterns.com. Der lager og selger vi sy og strikkemønstre – hvor du kan selge produktene du syr og strikker – så mye du vil og med god samvittighet! Amica er latinsk for venninner, og det er det vi er. Vi så oss nemlig klekkelig lei på alle disse mønstrene hvor du kun kan lage ting til eget “forbruk”.

I vinter har vi kost oss med å lage nye mønstre, og nå har vi en hel serie med nye mønstre klare. De publiserer vi annenhver uke fremover, og de er faktisk ganske sesongrelaterte så her er det bare å følge med! Gjerne på facebooksiden vår eller så kan du legge til www.amicapatterns.com til blogglisten din, den har rss-feed og vil, som blogger, legge seg øverst i listen din når det kommer nye innlegg der. Se gjerne bloglisten min til høyre hvordan det ser ut.

Denne uken er det brilleetui og pengepunger med klemmelåser som er mønsteret! Det blir en del prøving og feiling, testing, latter og ikke minst tekopper som drikkes når vi holder på med dette. Ikke alle ideer blir like bra og ikke alle mønstre ble som vi tenkte. Så selv tilsynelatende enkle mønstre tar lang tid å få til å bli helt perfekte! I tillegg må vi sy flere modeller hver gang for å få tatt bilder gjennom hele prosessen for å kunne bruke de i mønsteret.

pung 01

Klemmelåser får en fatt i hos sybutikker og quiltebutikker, låsene vi har brukt her er 9,5 cm. Og de lekre stoffene er kjøpt hos Quilteloftet på Brokelandsheia.

Med ønske om en riktig god uke!

Share