To nye kremmerhus

Jeg har tidligere vist bilder av kremmerhusene som Elisabet har laget mønster på. De er bare helt nydelig og jeg er rett og slett helt forelsket i dette mønsteret! Dette er et av de mange mønstrene vi har på Amica Patterns sammen.

Jeg har brukt samme, røde engel som på de to første kremmerhusene (tre, om du teller med det jeg måtte pensjonere)

Utsiden er laget av lin og bomull og innsiden er bomull. I stedet for å lage hempe har jeg også denne gang satt i en maljer i stedet.

julekremmerhus 04

Det solide bomullstoffet inni har jeg kjøpt i England, nærmere bestemt på Anglian Furnishing Fabrics i Magdalen Street i Norwich. Den ligger rett over veien for avdelingen for fashion fabrics, der kjøpte jeg den gang ikke noe stoff. På interiøravdelingen var det mange, veldig lekre stoff, og noen meter kom også med hjem i kofferten.

julekremmerhus 05

To av disse ble det også 🙂

Mønster: Julekremmerhus fra Amica Patterns

Maljer, rester av lin/bomull og bomull-stoff.

I helgen skal jeg på kurs i pilefletting og det gleder jeg meg til. Jeg var på kurs for 7 år siden og er ganske rusten, men den gang laget jeg mange fine kurver. Det håper jeg også å gjøre i helgen! Riktig god helg til dere alle, så kommer det rapport fra pileflettingen antakelig på søndag 🙂

Share