Gammelt får litt oppfriskning

Ja, vi er virkelig på gjenbruk for tiden. Men det er en egen glede ved det som kan taes frem fra glemsel og som får ett nytt liv. Denne krakken, for eksempel! Den var trehvis ot naturfarget og skikkelig ”lealaus” og trengte sårt litt omsorg. Den ble fullstedig demontert, limt i alle deler før den ble satt sammen igjen, og malt i en mørk gråfarge. Hampetauet fikk en omgang i vaskemaskinen med sort tøyfarge, og tok fargen akkurat så mye at det matchet gråfargen vi hadde valgt til krakken. Så nå, onkel Tomas, er krakken i full bruk igjen!

Ja, garnet i forrige post ble borte for meg! Veldig kompliment når andre synes det blir så bra at de ønsker det til sine prosjekter. Derfor prøvde jeg meg igjen med garn-farging!

Her har jeg blandet litt sarte lilla og syrin nyanser.

Share