Havrefjellsjalet

Først av alt! Nå er det lenge siden forrige innlegg, og jeg vet det er mange som er innom her og titter stadigvekk! Tusen takk for at dere er tålmodige og titter selv om det ikke har kommet innlegg på en stund.

Mye har skjedd på håndarbeidsfronten i det siste. I snart ett år har Elisabet og jeg ergret oss over copyrighter og “ikke lov å lage for salg av dette mønsteret”. Og selv om mange mønstre er dyre, betyr det ikke alltid at de er så bra skrevet. Så med felles erfaring og kompetanse har vi satt i gang og laget mønstre som vi nå har lagt ut for salg. Disse kan en bruke og lage så mange produkter en bare vil – ja fylle en hel messe om man klarer – og det bare gleder oss! Bare ikke kopier/del/send rundt selve mønsteret.

Siden heter Amica patterns – og amica betyr venninner på gresk 🙂

I dag er ett nydelig strikkemønster ferdigstilt, nemlig Havrefjellsjalet!

Ikke bare det, men i dag var det fint lys ute til å ta bilder også. Det er jammen ikke lett å få så klare farger frem på bilder.

Det er rett og slett utrolig gøy å holde på med disse tingene!
Ferdigstrikket er sjalet nesten 180 cm bredt, og fra nakken og ned i spissen nesten  en meter. Det kan strikkes i nesten alt – litt tynnere- garn. Jeg har strikket i mine egne garnkvaliteter Sildre og Vandre, men jeg vil tro Drops Alpakka vil fungere nydelig også.

Men, nå er jo sjalet ferdig, da tror jeg jammen jeg stikker en liiiiten tur inn på syrommet, gitt!

 

Share