Markedsdag

Forrige helg var jeg invitert til marked i det lokale historielaget, Tjølling Historielag. Mange flotte håndverk var representert med dyktige utøvere, selv satt jeg og spant. Her er bilde av meg og utstillingen min.

Det er veldig stemningsskapende å sitte slik med rokken. Mer eller mindre alle som var der kom bort og slo av en prat! Rokken jeg spinner på er en Ashford Traveller, som er en rokk jeg har spunnet på i flere år. Jeg er veldig fornøyd med to trøer (pedaler) for da får jeg en mye bedre sittestilling når jeg spinner.

Avisen var der også og jeg ble intervjuet. Skal få lagt ut avisartikkelen i løpet av uken. Rettelse – her kan du lese avisartikkelen!

Og sist men ikke minst, etter all syingen før markedet har jeg siste uken koblet skikkelig av med små hekleprosjekter. Dette tror jeg blir skikkelig stilig, det skal bli søte lyslykter og jeg skriver ned mønster når jeg er ferdig.

Hvis du vil prøve så er det bare 2 luftmasker og 1 stav hele veien. Pass på å få det stramt nok, da blir det penest (fant jeg ut etter å ha trukket opp noen av de igjen).

Ellers så skal jeg ha sydag i morgen med tre gode venninner, Ingrid på 9, Margrethe på 12 og mammaen (som er like gammel som meg og det mener jeg er sånn ca 26 – hehe)

Og forresten – vet du at jeg har en facebookside? Der legger jeg ut små nyheter og ting til salgs. Snart kommer flere bokmerker, alle de i det forrige innlegget er borte, de var også populære på markedet! Så lik meg gjerne  her 🙂

Share