Blog og ny hobby!

Det er rart å starte blog – men nå er det en gang slik at med ny hobby kommer også andre utfordringer. Jeg har endelig funnet noe som har bitt meg – ja som en basill (i tillegg til forkjølelsen som har satt seg) – jeg spinner! De som kjenner meg godt synes jeg har gjort dette lenge, full fart over alt – men nå er det ULL og GARN som gjelder.

Her er hva jeg har kost meg med i julen:

Håndteine og garn

 Håndtein

 

 Garn!

Det meste av garnet jeg har laget ble strikket til ett ”smetteskjerf” til mormor på 92, men det forsvant ut av huset før jeg en gang tenkte på å ta bilde av det.

Det tar litt tid, å spinne på håndteine, men en veldig god hyttenabo har lovet med å få låne en gammel rokk. Kanskje det setter opp farten litt.

Gi meg gjerne en kommentar hvis du er innom – det hadde vært spennende!

Hilsen Nina

Share

Post navigation