Tekstiltusjer – handlenett – PERFEKTE gaver!!

Noen ganger i det siste har jeg gitt vekk tekstiltusjer og handlenett i bursdagsgaver og julegaver til kreative barn. Det som er gøy er at hver gang har de blitt tatt like godt imot – mottakerne har satt i gang med en eneste gang!

Jeg har nemlig funnet tekstiltusjer hos min lokale fargehandel, Arnes Fargehandel i Larvik, som ikke trengs fikseres med strykejern. De skal bare tørke i 12 timer så er det ferdig!

Fordi det kan være vanskelig å lese seg frem til dette bakpå, så har jeg laget en bruksanvisning som jeg legger ved:

I tillegg har de alle fått 2 handlenett hver, og jeg har kuttet til en papp-plate til hver også, slik at ikke tegningen på den ene siden går gjennom til den andre siden av nettet. Papp-platen passes inni nettet og skal være der så lenge det tegnes. Det sparer også gulv og bordflater for tusj 🙂

Jeg må si – jeg hadde synes det var gøy med slikt selv, jeg!

Og – en trenger ikke gi bort handlenett. T-skjorter, singletter, toealettmapper – her er det bare fantastien som begrenser. Det gir best resultat når underlaget som tegnes er hvitt.

Billige handlenett kan du få blant annet hos Søstrene Grene, men har du litt hvitt stoff hjemme, en avlagt gardin eller lignende, så kan du jo absolutt sy noe selv!

Hva med en glidelåspung eller handlenett (trenger ikke fore dette, bare brette ned kanten)?

 


***

Lær å sy! Gratis nettkurs!
Har du lyst til å lære å sy, både på vanlig symaskin, overlock, coverlock eller broderimaskin? Da bør du følge med serien min Ninas syrom. Her vil du få egne episoder med teknikker – slik at du slipper å se deg gjennom lange prosjekter for å lære en liten ting, og du vil få prosjekter – som da blir kortere, fordi selve teknikkene presenteres i egne videoer. Så følg med!

 

Share