Lag 24 julegaver på budsjett – få tips av meg!

Hva!? Tenke på julegaver i oktober??

Sau 2

Ja, nettopp! Fremover vil jeg vise deg ikke mindre enn 24 budsjettvennlige julegaver du kan lage når du har lært deg teknikkene jeg viser deg. Du vil se at til mange av prosjektene er det de samme teknikkene du bruker – og det er også noe av læringen jeg vil du skal ta med deg! At når du har lært en teknikk så kan du bruke den til så mye du bare vil – det er faktisk bare fantasien som setter grenser!

Og – det er faktsik nå, utover høsten at vi (eller jeg i hvertfall) har tid, lyst og ikke minst – koser meg med å lage ting. I desember blir alt hektisk, hvert eneste år, og selv om jeg kanskje rekker å lage noe – så er ikke kosen like stor.

Derfor har jeg tenkt å tipse dere fremover om hvordan dere kan lage kjempefine julegaver (eller andre gaver) som ikke bare er fine og praktiske, men også budsjettvennlige. Jeg vil prøve å sette opp regnestykke for hvert prosjekt slik at du kan se hva jeg har betalt for prosjektet mitt.

OK. Budsjettvennlig kan være så mye og fordi jeg skal tipse om ting du kan sy, så betyr det jo at du må ha en symaskin. Om du ikke har det, så kan du prøve å låne en, det er noe jeg absolutt anbefaler til nybegynnere, for da vil du etter en stund finne ut av hva du føler du mangler, eller hva du føler du ikke bruker og vil lettere kunne velge deg en maskin senere i den store jungelen.

Før jeg går i gang med tipsene mine så er det noen ting jeg vil du skal kunne (eller som du kan øve på).

Grønnsakspose

Alle disse prosjektene vil du se er sydd BARE med rettsøm og sikksakk.
I tillegg har jeg tips til hva du trenger for å begynne å sy og hvordan du vedlikeholder symaskinen. Om du også vil ta en titt på undertråden og hvordan du trer maskinen din, så gjør gjerne det.

Men altså – det sømtekniske er rettsøm og sikksakk – som du kan se i disse to korte videoene.

Absolutt tipsene kommer til å være gratismønstre som jeg presenterer her på bloggen, men i en del av tipsene kommer jeg også med ekstra anbefaling av andre mønstre fra Amica Patterns (som tillegg eller alternativ) Den siden har jeg sammen med min venninne Elisabet og vi startet opp fordi vi synes det var dumt og kjedelig at når du kjøper mønstre får du ikke sy for salg – det får du av våre mønstre – og fordi vi ofte har prøvd å sy etter beskrivelser som ikke er grundige nok. Vi har noen gratismønstre som du kan laste ned om du lurer på hvor mye du må kunne før du setter i gang. (Men stikkordet her også er rettsøm og sikksakk)

Husk – det er ikke prisen som teller når det gjelder gaver!

Vær velkommen til å følge med videre!!

Share