Fredagstaco – slik lager du krydderet!

For en del år siden fortalte en venninne at de alltid laget tacokrydderet selv. Oi – sa jeg – er det mulig?? Så jeg fikk en basisoppskrift av henne som var topp, men fordi vi liker det litt mer hot og kjøttdeigen nå selges uten salt, har jeg utvidet denne oppskrften litt.

Slik jeg nå lager det har jeg:
2 ts spisskumin
2 ts oregano
2 ts koreander
2 ts paprikapulver
1/2 ts chillipulver (skikkelig chillipulver, ikke chillimix)
1/2 ts salt

Et par (andre) venninner har spurt meg om hvordan jeg gjør dette, så nå har jeg laget en liten videosnutt om dette også.

Den supre krydderboksen min, Masala-boksen, er genial, for endelig har jeg krydderet mitt lett tilgjengelig når jeg lager mat. Den var også 2015 julegave-ideen min – flere fikk en slik boks til jul. Du kan kjøpe den på nett, søk på Masalaboks. Selv har jeg kjøpt min hos Masala Magic, som holder til i Oslo slik at det er lett med forsendelser. De har også være suverene på kundeservice, for jeg fikk to bokser som ikke var helt topp, og det var ikke noe problem å returnere. Å! Jeg blir så glad når kundeservice er bra!!

Så altså – skal du kjøpe en boks til deg selv så kan du jo samtidig vurdere om du allerede nå skal kjøpe noen og ha til julegave. Min søster fikk en slik, pluss at jeg var og kjøpte masse morsomt krydder, og hun ble kjempeglad. Bare et tidlig julegavetips, altså!

Share