Ny rokk som bare spinner gull!

I går var gleden stor! Ny rokk ankom Fiber and Art hjemmet! En nydelig, nydelig rokk av typen Ashford Traveller kom flatpakket, og ble monert på en halvtime.

Rokken ble selvsagt innviet – med “gull”. Med så fin rokk må en begynne med god fiber, og jeg spinner på alpakkaen jeg kjøpte på Alpakka Enghaugen da vi var der for noen uker siden. Fiberen har jeg vasket lett og kardet, men det var nok egentlig unødvendig. Den var deilig å spinne på, lange, fine, sorter fiber som kommer til å bli fantastisk garn når jeg skal tvinne det.

Rokken gjorde jobben sin og mer til! Den var jo helt super. Kunne sitte godt tilbakelent med god sittestilling, hadde det ikke vært for at det begynte å bli sent i går, så hadde jeg sittet der fremdelers. Ikke noe knirk noen steder! Og det var deilig! Optimalt med to trøer, da blir belastningen på bena litt minder. Den første rokken min hadde bare en trøe, og da fikk jeg til slutt krampe i foten.

Og en siste ting – jeg synes den er helt nydelig. Se på de eikene! Dreiet så flott som bare det. Jo – jeg tror det blir finere garn på en rokk jeg synes er pen – ja – bare se på alpakkaen jeg har spunnet her, da! Innebygget spolestativ er jo også helt optimalt!

Share