Hva skal du da, Nina?

20150422_171149

– Hva skal du da, Nina?
– Nei, jeg skal bare ut å ta noen bilder av strikketøyet mitt.
– Å – du er en sånn en?!

Ja, denne korte samtalen hadde jeg med en kollega nå rett før jeg tok disse bildene.
Jeg er så heldig å få være på kurs hele denne uken på Farris Bad i Larvik! Og – siden jeg har fått festet tråder i sokkene og blondesjalet begynner å bli langt, tenkte jeg å ta bilder her – det er fantastisk vakkert her ved fjorden!

20150422_171349Jeg har fått strikket en del på blondesjalet mitt. Det er ikke ferdig, men med sånn utsikt kunne jeg ikke gjøre noe annet enn å ta bilde ved havet!

wpid-20150422_171034.jpg

Jeg bruker veldig mye handlenettene jeg har sydd etter mønsteret Handlenett i tre utgaver. De er supre til handling, men dette har jeg hatt med meg på reise nå for å ha noe greit å ha strikketøyet i. Da slipper jeg plastpose, så ser det litt skikkelig ut.

Kurset er forresten fantastisk. Og la oss ikke glemme omgivelsene. I går var det badsturitual, her er en nydelig spa-avdeling. Maten er flott og det samme er rommene. Bra at jeg ikke bor så langt unna til vanlig – for dette har gitt litt mersmak.

Share