Jeg har sagt det før… men… siste sew-together bag??

sewtogether lys lilla 03Ja, nå tør jeg ikke love noe lenger. Ja – altså at dette blir siste bagen jeg syr. For du verden de er praktiske og kan brukes til alt. Og da jeg i påsken fant dette lekre, japanske stoffet i støvet lilla og med instrumenter på i gull (og ja – mannen mener bestemt det er Ebb tuba-som han spiller selvsagt), så var det jo klart at DENNE skulle jeg ha selv!

sewtogether lys lilla 01

Innsiden er nesten lettest å se på bilde før hele bagen er sydd sammen.

sewtogether lys lilla 02

Denne er reservert til mine strikketing. Maskemarkører, målebånd, pinnemåler får fin plass, i tillegg til alt det rare som pleier å ligge på stuebordet når jeg strikker (Alt fra hårstrikk til tyggegummi) Nå trenger ingenting å ligge på bordet lengre 🙂

Jeg koser meg for tiden, virkelig! Jeg har flere strikketøy som snart er ferdig, og så har jeg også fått lov til å bli med på teststrikking av mønsteret på den fantastiske jakken Saga av Linda Marveng. Mønsteret er å finne på norsk i bladet Familien Trend, og jeg falt pladask. Legg merke til hvordan flettene på ermene fortsetter opp og danner skulderstykkene! I Ravelrygruppen til Linda får vi mulighet til å strikke mønstrene og korrekturlese mønsteret før det publiseres på engelsk. Jeg prøver å få med meg slike teststrikk for jeg foretrekker å strikke etter engelske mønstre, jeg synes strukturen er bedre enn i de norske, sånn generelt sett. Så – i morgen etter jobb skal jeg kjøpe de siste 4 garnnøstene jeg trenger for å gå i gang med denne jakken!

 

Share