En notebestilling

Jeg syr ikke lenger på bestilling. Det vil si, det kommer jo helt an på bestillingen. Så jeg har vel kommet frem til at jeg syr det jeg vil. Så da jeg fikk forespørsel om jeg kunne sy et handlenett med lange hanker som kunne brukes til korpsøving, så var det selvsagt ikke noe problem. Jeg skjønner nemlig at man trenger noe skikkelig å bære noter og muter i. Så dette var noe jeg hadde lyst til å sy.

notemappe02

Og i min iver for et par år siden, fikk jeg kjøpt dette notestoffet på rull. (Når skal jeg lære at jeg ikke trenger RULLER med stoff..!) Ikke bare det, jeg har det i beige også med gullnoter.

Men – til dette formålet (korpsøving) så er det absolutt det perfekte stoffet!
Av stoffet jeg klippet ut mellom hankene tenkte jeg at jeg kunne lage noe gøy. Bare for å overraske – og fordi det er en veldig hyggelig dame som ville ha dette nette. Så jeg sydde en mappe etter mønsteret på Strikkepinneveske, men jeg delte ytterstoffet og broderte navnet hennes på. Og inni – i stedet for å lage innerlommer på begge sider, laget jeg en innerlomme som jeg delte i to.

notemappe01

Men det var så kjekt! Hun ble så glad!! Hun fikk det på foredraget til husflidslaget i går og det er så kjekt å se sånn glede!

Nå driver jeg og planlegger neste prosjekt. Egentlig trenger jeg nye bukser, og ikke bare det – jeg har jo stoff til det også! Så jeg får ta en titt og se hva jeg kan få til 🙂


Lyst til å følge meg oftere enn bare på bloggen? Følg meg på Instagram @ninahovemyhre
Share