Bærenett eller handlenett med lange hanker

handlenett 07

Jeg bare måtte! De fine broderiene jeg har brodert ut i helgen, måtte jeg brodere igjen. Det vil si, bare det ene. Og jeg har savnet å ha et handlenett med lange hanker. Da blir det nesten en veske.

Jeg har brukt det samme mønsteret på dette som på de andre handlenettene mine, men jeg har lagt til 25 cm på hankene. Dette er lange, gode hanker, men om du vil ha de kortere er det bare å trekke fra litt. Kanskje legge til 20 cm i stedet.

De andre handlenettene bruker jeg hele tiden. Jeg passer på å få de ut i bilen etter handling, når jeg har plassert varene inne så legger jeg nettene i vesken, og når jeg da går i bilen neste gang så får handlenettene være der. Men det har jo konsekvenser. Vi er helt tom for plastposer her hjemme nå. Så vi har vært nødt til å kjøpe bossposer. Men – de er antakelig mer nedbrytbare enn plastposene fra butikken og da er det greit.

handlenett 06Jeg ønsker dere alle en fin og kreativ uke – mange har kanskje vinterferie? Da kan jo den enkle luen “Vinterlue” fra Amica Patterns være noe å prøve seg på, den har vært veldig populær, og mønsteret er gratis!

Share