Nye sommertøfler og litt håndsøm

De tøflene fra forrige blogginnlegg var bare utrolig gøy å sy! Og heldigvis utrolig fine å gi vekk, sånn at jeg kan sy flere! Så nå har jeg sydd sommertøfler til å ha på hytten.

sommertøfler 30

Og – så har vi fått nye filleryer. En dame i husflidslaget vever de vakreste ryene, ikke minst er de veldig tynne så selv om ryene er flere meter så går de an å vaske i vanlig vaskemaskin. Vanskelig å få inntrykk av ryen under tøflene, men den er skikkelig fin og i duse, fine farger. Greit på hytten hvor vi har lyse tregulv, og særlig om sommeren går vi inn og ut med skitne føtter 🙂

Et annet (stort!) prosjekt jeg har satt i gang er håndsøm av et enormt teppe som heter “Best Friends Forever” BOM (Block of the month) som egentlig er et teppe hvor en får tilsendt en arbeidsdel i måneden. Hver arbeidsdel består av 4 broderiprosjekter. Jeg har fått kjøpe alle samtidig, Quilteloftet selger dette, og til absolutt best pris!

Første broderi er ferdig – og ikke strøket – for det er 3 igjen på samme stoffbit. Koselig arbeid men jeg er veldig utrent i håndsøm!

Ønsker dere alle en fin uke!

BFFBOM 01

Share