De deiligste sommertøfler!

Sommertøfler12

Jeg har lenge hatt en ide om å lage meg noen lekre sommertøfler, og nå har jeg endelig fått gjort dette grundig!

Helt klart – dette er ikke tøfler til å gå flere mil eller hente avisen i postkassen langt nedi gaten – men for meg er dette tøfler til å ta morgenens første kaffe på trappen mens jeg funderer over både det ene og det andre.

Det lettsydde mønsteret med kjempemange bilder finner du hos Amica Patterns, og mønsteret er faktisk i hele tre størrelse, 36-38, 39-41 og 42-44. Altså både til mor og far! En kan til og med sy disse tøflene for salg når en har kjøpt mønsteret! Hvis du har sydd etter mønsteret Elegante tøfler og synes at størrelsen passet så er dette altså sommertøfler i akkurat de samme størrelene.

Sommertøfler11

Du kan også gjøre som jeg gjode – ga de vekk til en venninne jeg er glad i! Dermed kan jeg sy meg et par til!! (Eller tre… disse var bare så gøy å sy!!)

Share