Nyttig håndsøm i varmen

Jeg har aldri vært noe særlig interessert i håndsøm. Jeg synes det har vært helt unødvendig å sitte og sy for hånd når det finnes flotte maskiner som gjør samme jobben på mindre enn 5 % av tiden.

Men – nå har jeg begynt å endre mening litt. Jeg synes faktisk at det er ganske koselig å sitte litt sånn med håndsøm, og særlig nå som det er så varmt. Da er ikke et varmt strikketøy i ull så veldig aktuelt å ha i fanget.

Det å sy for hånd betyr ikke at det skal være “upraktisk”, jeg er ganske opptatt av å lage ting jeg kan bruke til noe og ikke bare “stæsj” 😉

Så – jeg har sydd backgammonspill! Ikke bare sydd, jeg har laget mønster også.

Det er et veldig gøy spill å spille, jeg fikk sydd litt håndsøm og ikke minst, trukket en haug med artige knapper som spillebrikker!!

Backgammon04Spillet kan brettes sammen og har knytebånd i den ene siden slik at det er lett å frakte det med seg. Og siden alt er sydd i stoff kan det også vaskes i maskinen om det skulle bli veldig skittent.

Backgammon06

Det var faktsik så gøy at jeg også har begynt å sy på et teppe som skal ha store deler håndsydd, ja nå står ikke verden til påske! (Bilder kommer senere 🙂 )

Med ønske om en kjempefin dag!

Share