Flere kremmerhus

Så har jeg sydd enda flere kremmerhus. Jeg får ikke nok! Disse supre kremmerhusene er bare så gøy å sy! Ja – så er det (heldigvis!!) lenge til jul, men når det er så gøy så bare må jeg sy et par sånne innimellom! Tre denne gangen faktisk!

Jeg har brukt den samme røde engel som på de andre kremmerhusene. Den har bare bestemt seg for at den hører til der, og da kan jeg ikke annet enn si meg enig.

Utsiden er laget av lin og bomull og innsiden er bomull. I stedet for å lage hempe har jeg også denne gang satt i en maljer.

julekremmerhus 06

Bomullstoffet inni har er kjøpt i Kjøbenhavn for mange år siden. Jeg har spart og spart på det – men nå var tiden inne for å klippe i det. Jeg har nemlig ikke så mye av det og jeg har spinket og spart på det – men hva hjelper det for egentlig? Det er jo ikke i hyllene mine stoffene gjør seg best! Så når jeg i år prøver å kjøpe minimalt med stoff, og bruke av det jeg har, så bruker jeg nå av slike skatter med god samvittighet!

julekremmerhus 07

Mønster: Julekremmerhus fra Amica Patterns

Maljer, rester av lin/bomull og bomull-stoff.

 

Share