Håndteinkurs og lykkepiller

Vi har hatt en kjempefin ferie nå, og jeg startet ferien friskt med å bruke ikke mindre enn to dager på å lage et online kurs i spinning på håndtein. Dette ble arrangert i gruppen “Strikkekafeens venner” på Facebook og det ligger også tilgjengelig på Youtube på siden min.

Strikking er skikkelig i vinden for tiden – og spinning ser også ut til å komme, særlig etter NRKs strikkestunt 1. november.

Jeg har fremdeles noen håndteiner som jeg selger (jeg tømmer nå mine lagre for håndteiner og ull – storopprydding pågår 😉 )og hvis du skal ha en liten gave til noen du kjenner som liker å strikke, så er en sånn håndteinpakke en artig, liten julegave. Du finner de i min nyopprettede blogg-butikk, www.fiberandart.no .

Her kan du se håndteinkurset (og ja, jeg var fryktelig nervøs i begynnelsen)

Den største gleden var at flere på håndteinkurset ble litt hektet, og da har jeg oppnådd det jeg ville – inspirere til å lære mer!

Ellers har jeg min egen lille, fantastiske lykkepille for tiden! Jeg strikker teststrikk for Linda Marveng og Tussi sa seg villig (vel….) til å vise frem hvor langt jeg har kommet på strikkejakken.

005

Fargen er sånn mørk mosegrønn og den kommer til å bli helt herlig!

Med ønske om en flott uke til alle!!

Share