Elegante tøfler må man ha!

Jeg har sydd og sydd, og laget mønster til elegante tøfler. Synes jeg selv. Ikke bare jeg, for den saks skyld, de har også gått gjennom sensuren til Elisabet. Hun syntes også at de var elegante, så da var det bare å fortsette. Og det er viktig, for mønstre lages ikke uten enighet, det tar så lang tid at å lage et mønster, så å legge ut mønstre vi er nesten fornøyd med, det gjør vi ikke!

Elegantetøffler16

Med bakgrunn i våre høyst usymmertriske føtter har jeg tegnet et mønster som både sitter godt på foten OG er lett å sy. Sålene er like for begge tøflene – når en har stofftøfler vil ikke sålen ha så mye å si. Men overstykket er forskjellig fra høyre og venstre fot for å ha en fin passform og sitte godt på foten. Og ikke minst er mønsteret laget i to forskjellige størrelser, 36-38 og 39-41,

Elegantetøffler17

Disse tøflene er sydd i lin og foret med fleece. De er vaskbare i vaskemaskin, pene, og lett å ta med seg hvis en skal på besøk. Tøflene på bildet er i str 39-41 og jeg har lagt de til salgsfacebooksiden min 🙂 Tøflene er solgt

Med ønske om en riktig deilig høst-søndag til dere alle! Jeg tenker å bake flatbrød i dag, for jeg serverer lapskaus til middag. Hvis noen er interessert i oppskriften min, legg en kommentar så kommer den på bloggen i neste blogginnlegg 🙂

Share