Jeg skal bli publisert!

Dette er veldig gøy – og litt hemmelig! Men jeg har altså levert inn ett bidrag i konkurranse for å bli med i en ny bok som skal komme. Og gjett hva – jeg er med! Jeg har brukt godt med tid på å sy en ting som skal være med i denne boken, har faktisk prøvesydd flere ganger. Har skrevet fremgangsmåte og tegnet mønster. Og jeg “vant”! Jeg er en av de som blir med! Jeg kan ikke si hva jeg har laget enda, og det er litt usikkert når boken kommer ut. Men det er ikke noe å lure på, jeg kommer til å oppdatere dere!

Bortsett fra det så må jeg si at gardiner og bunad har tatt på. Og ikke minst denne deilige varmen. Så jeg har klippet litt de siste kveldene – til kjempefine lommebøker. Må se om jeg får sydd litt i helgen eller neste uke. Nå er det absolutt hagevær og da sitter jeg ikke inne og syr!

Så begynte det å bli tomt for merkelapper så jeg har bestilt meg nye, slik ser de ut:

Så da ønsker jeg dere alle en kjempefin langhelg! Jeg er utrolig glad for alle kommentarene dere legger igjen her!! Og dere vet at jeg stikker innom bloggen deres hvis dere legger igjen ett ord!

Hilsen Nina

Share