Utflukt til Midt Svartdal

Jeg har vært så heldig å få bli med i en spinnegruppe i Sandefjord. Det er en gjeng med veldig hyggelige damer som treffes en gang i måneden med rokk og kaffe-termos. Og som om ikke det er nok, har vår leder arrangert utflukt for oss i vår. Forrige helg var vi på besøk på Telespinn, som har noen Mohair geiter og et lite spinneri i det gamle geitefjøset.

Det var en fantastisk tur. Vi fikk nydelig mat der og stedet var noe for seg selv. Absolutt verdt ett besøk for de som er interessert i fiber, natur og ikke minst kvalitetsgarn.

Litt handling ble det – og heldigvis at der var kortautomat! Så denne gangen tenkte jeg først prosjekt, deretter fant jeg garnet jeg trengte.

Mannen skal få lue i disse blå tonene:

Jeg skal ha sjal i brunt (ingen overraskelse)

Og – mormor skal få stort sjal i rosa til jul. Det har blitt tradisjonen at hun får strikkesjal til jul – og hvorfor ikke være litt tidlig ute i år?

Hvis det er andre som ønsker å være med i spinnegruppen i Sandefjord, så kan dere legge igjen en melding her så skal jeg formidle kontakt videre! Absolutt å anbefale!

Share

Post navigation