Grytekluter og sokker

Ja, nå ble det litt av hvert! Jeg sitter mye med symaskinen, men jeg sitter jo aldri i ro foran TVen heller, da!

Så, jeg har sydd grytekluter igjen, likte så godt disse. I tillegg hadde jeg ett ganske stort flak med vatt som var beregnet til grytekluter, men har aldri brukt det. Litt sånn kjekt å ha. Og så prøver jeg jo litt desperat å få brukt opp ting og tang – utrolig hvordan det fyller seg opp!

Disse er veldig kjekke! Mønsteret er fra Keyka Lou rent bortsett fra at jeg har lagt til sømmonn, så de er litt større. Veldig gøye å sy, relativt raske, og jeg laget to par slik at jeg har ett som jeg kan gi vekk. Forrige paret jeg laget har allerede havnet hos ny eier – i Tyskland.

Mannen sa – nå må du ikke lage 100 da, Nina. Jeg har det med å masseprodusere til jeg blir lei, for det er så gøy der og da. Og da måtte jeg innrømme at jeg har klippet isolering til to par til, men det var en miss – tenkte rett og slett ikke, og alle de andre stoffene klippet jeg dobbelt så da gjorde jeg det også med vatten. Men den er så tykk at den skal bare være enkel. Så nå må jeg kanskje være flink og få sydd ferdig to par til før jeg glemmer hva jeg har klippet til.

Så har jeg ferdig ett par sokker til meg selv. Selvfarget garn (Vandre) som er veldig holdbart. I fjor trengte jeg ikke mer enn ett par, men i år har jeg strikket flere. Aller mest fordi det er så kjekt å ha sokker å strikke på. Særlig på møtene til husflidslaget – da er det forventet at en har med spøtet!

Litt vanskelig med fargene, men noe sånn midt i mellom disse to bildene er nok riktig.

Share